Ελληνικά
Gamereactor
αξιολογήσεις
The Mobius Machine

The Mobius Machine

Ο Palle αγωνίζεται για επιβίωση σε έναν εξωγήινο πλανήτη σε αυτή την προκλητική 2D περιπέτεια δράσης με στοιχεία Metroidvania.

The Mobius Machine

Το The Mobius Machine προέρχεται από το μάλλον άγνωστο στούντιο Madruga Works, το οποίο αναπτύσσει και δημοσιεύει το παιχνίδι. Το The Mobius Machine είναι μια 2D περιπέτεια δράσης εμπνευσμένη από το Metroidvania με 3D γραφικά και μια υγιή δόση shooter twin-stick.

Αναλαμβάνετε το ρόλο ενός μικρού διαστημικού ανθρώπου που λαμβάνει σήμα κινδύνου από έναν κατά τα άλλα έρημο πλανήτη, αλλά όταν προσπαθεί να προσγειωθεί στον πλανήτη, το μικρό διαστημόπλοιό του συντρίβεται και τώρα παγιδεύεται εκεί. Σύντομα συνειδητοποιείτε ότι ο πλανήτης απέχει πολύ από το να είναι έρημος, καθώς σύντομα θα βρεθείτε να παλεύετε μέσα από έναν μυστηριώδη κόσμο βάναυσων εξωγήινων και μηχανών που βρίσκονται σε κατάσταση αμόκ.

The Mobius Machine
Αυτό είναι μια διαφήμιση:

Το gameplay είναι αρκετά παραδοσιακό. Κινείστε αριστερά προς τα δεξιά, δεξιά προς τα αριστερά και πάνω-κάτω, πηδώντας από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, ενεργοποιώντας τερματικά, ξεκλειδώνοντας πόρτες και νικώντας πολλούς εχθρούς για να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες περιοχές. Καθώς αποκτάτε περισσότερες ικανότητες, θα αποκτάτε πρόσβαση σε περισσότερες περιοχές και στην πορεία θα βρείτε σχέδια για νέα όπλα που μπορούν να κατασκευαστούν σε πάγκους εργασίας γύρω από την περιοχή. Ωστόσο, αυτά τα σχέδια είναι σχετικά λίγα και πολύ μακριά, οπότε θα έχετε αρκετό χρόνο για να εξοικειωθείτε με τα νέα σας όπλα.

Η μάχη είναι καλή, τα όπλα αισθάνονται σωστά και, το πιο σημαντικό, οι μάχες είναι αρκετά έντονες. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή σας κατακλύζουν πολλοί εχθροί, αλλά επειδή οι εχθροί είναι αρκετά επίμονοι και πραγματικά δυσάρεστοι, καθώς καταναλώνουν εύκολα τη μισή σας ενέργεια χωρίς να ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους. Επιπλέον, το παιχνίδι σας τιμωρεί αρκετά αυστηρά όταν πεθαίνετε.

The Mobius MachineThe Mobius Machine

Μπορείτε να παίξετε σε δύο διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, ανάλογα με το πόση πρόκληση θέλετε. Το πρώτο είναι το Standard, όπου όταν πεθάνετε, θα κρατήσετε όλα τα αντικείμενά σας, την πρόοδό σας στο παιχνίδι και τα περισσότερα από τα Scraps σας, που είναι το νόμισμα του παιχνιδιού. Τα απορρίμματα χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη νέων όπλων και την επισκευή χαλασμένων μηχανών, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Αν σας αρέσει να κλωτσάτε τον κώλο σας, απλώς επιλέξτε το Retro, όπου θα χάσετε όλη σας την ορμή αν πεθάνετε, μεταξύ άλλων.

Αυτό είναι μια διαφήμιση:

Ακόμα και στο Standard, μπορείτε να πάρετε ένα χαστούκι στο πρόσωπο, καθώς μπορείτε εύκολα να χάσετε σχεδόν 20-30 λεπτά παιχνιδιού εάν είστε άτυχοι. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι και το να πρέπει να πολεμήσετε μέσα από τις ίδιες περιοχές και να νικήσετε τους ίδιους εχθρούς ξανά και ξανά είναι αρκετά εξαντλητικό. Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να φτάσετε στο σημείο όπου πεθάνατε, θα είστε σε θέση να μαζέψετε ξανά όλα τα χαμένα σας απορρίμματα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι δυνατό στη λειτουργία Retro.

The Mobius Machine

Όπως αναφέρθηκε, τα γραφικά στο The Mobius Machine είναι σε 3D, παρόλο που όλη η κίνηση είναι σε 2D. Είναι αρκετά λεπτομερές και αρκετά ωραίο και λειτουργεί ομαλά. Τα αποτελέσματα του νερού ειδικότερα φαίνονται εκπληκτικά καλά. Ωστόσο, δεν υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στα γραφικά στην πορεία, καθώς όλα φαίνονται λίγο πολύ ίδια, οπότε γίνεται λίγο μονότονο να το δούμε με την πάροδο του χρόνου. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά θα μπορούσατε να ευχηθείτε λίγο περισσότερη παραλλαγή στην οπτική πλευρά. Το soundtrack είναι επίσης καλό, με καλά και αποτελεσματικά ηχητικά εφέ όταν οι εχθροί νικηθούν.

Το The Mobius Machine είναι μια ωραία 2D περιπέτεια δράσης που δεν πάει πολύ στραβά, αλλά δεν παίρνει πολλές πιθανότητες. Ο κόσμος των παιχνιδιών είναι τεράστιος και υπάρχουν πολλές προκλήσεις εκεί έξω - και το υψηλό επίπεδο δυσκολίας και τιμωρητικής φύσης του παιχνιδιού μπορεί να μην είναι για όλους.

Το The Mobius Machine είναι μια καλή προσφορά για μια άλλη 2D περιπέτεια δράσης εμπνευσμένη από το Metroidvania και στην πραγματικότητα παίζει αρκετά καλά - γίνεται μονότονη με την πάροδο του χρόνου, αλλά αν έχετε την υπομονή και όχι λιγότερο τις δεξιότητες, υπάρχουν πραγματικά αρκετές ώρες παιχνιδιού κρυμμένες εδώ. Αν θέλετε μια γεύση πριν αγοράσετε, υπάρχει μια δωρεάν επίδειξη διαθέσιμη σε Xbox Series X/S και PlayStation 5.

The Mobius MachineThe Mobius MachineThe Mobius MachineThe Mobius Machine
07 Gamereactor Greece
7 / 10
+
Όμορφα και λεπτομερή γραφικά, εξαιρετικό σύστημα μάχης με καλά όπλα, καλή και σταθερή πρόκληση
-
Γίνεται μονότονη με την πάροδο του χρόνου, επίσης μονότονη οπτική πλευρά, η τιμωρητική φύση του παιχνιδιού δεν είναι για όλους
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Related texts

0
The Mobius Machine Score

The Mobius Machine

ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ. Γράφτηκε από Palle Havshøi-Jensen

Ο Palle αγωνίζεται για επιβίωση σε έναν εξωγήινο πλανήτη σε αυτή την προκλητική 2D περιπέτεια δράσης με στοιχεία Metroidvania.Φόρτωση ακόλουθου περιεχομένου